Testimonials


Timo Roeke | Eigenaar JKD Concepts – Als fanatiek en lang beoefenaar van de krijgskunsten dacht ik alle soorten trainingen wel te kennen. Dennis heeft me echter laten zien dat trainen efficiënter en leuker kan zijn. Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht of orthodoxe middelen (zoals mace, ketting, touw en banden) werk je op een verantwoordelijke manier aan je lichaam. Hij biedt persoonlijke begeleiding en let op de details. Door mijn lengte, wedstrijdvechten en een verkeerde houding had ik bij intensief trainen veel last van rugproblemen. Sinds ik bij D-sports werk aan mijn functionele kracht zijn deze klachten passé. Zijn trainingen hebben me een completere vechter gemaakt met een gezonder lichaam. De sfeer op de training is gemoedelijk en uitdagend. Een aanrader voor zowel de beginner als gevorderde beoefenaar. Aanrader!

Jerome Khiati | Martial Artist – Ik train al een aantal jaar bij 360 Defence/D-Sports, van Dennis de Groot, naast de andere vechtsporten die ik beoefen. Wat het voor mij persoonlijk interessant maakt, is dat er verschillende technieken uit verschillende vechtsporten aan bod komen, besproken worden en op getraind worden. Dit maakt je completer. Instructeur Dennis de Groot heeft veel inzicht en legt de oefening op een dusdanige manier uit dat het zeer goed te begrijpen is. Mocht je tussendoor vragen hebben dan geeft hij individueel duidelijk uitleg en doet het dan rustig 1 op 1 opnieuw voor. Ik zou Dennis dan ook tekort doen als ik hem niet als een van de betere instructeurs zou omschrijven.

Niels van der A | unconventional athlete – Vanaf maart 215 train ik bij D-sports. Dennis zorgt altijd voor stevige training waarbij de focus ligt op conditie en kracht.
Ik had een bar slechte conditie, net gestopt met roken en een lange periode niks aan sport gedaan, dus de eerste trainingen waren een flinke uitdaging voor me.
De trainingen zijn zo opgezet dat iedereen de oefeningen op zijn eigen niveau kan oppakken. De sfeer is super relaxed, en iedereen motiveert elkaar.

Hierdoor kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen, waardoor we met een groepje hebben besloten om aan de Viking Run mee te gaan doen(13KM). Ik hou wel van uitdagingen, en dit was een flinke uitdaging!
Naast de training twee keer in de week bij Dennis, ben ik ook gaan hardlopen. Hierbij ook goede tips gekregen vanuit de groep, en mijn eerste mijlpaal om 5 km te lopen was na 3 weken bereikt.
Nu een aantal maanden verder heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen, heb ik een goede conditie, en is mijn kracht flink toegenomen.
24 oktober heb ik de 13 KM Viking Run uitgelopen binnen 3 uur! Hier ben ik ontzettend trots op. Dennis was onderweg een goede motivator, zonder hem was de run veel moeilijker geweest. Onderweg veel steun aan gehad (letterlijk en figuurlijk), en heel veel gelachen samen.

Ik zal iedereen aanraden die een sportieve uitdaging zoekt om een avondje langs te komen voor een proef training!

Erik Biemond | runner/mountainbiker/ obstacle runner –
Afgelopen zondag 10 april was het dan zover, in het kader van teambuilding reisden we af naar Almelo voor een alternatieve bootcamp sessie van D-Sports. Vooraf stoere mannen praatjes in de auto, maar eenmaal aangekomen zagen we alle materialen uitgestald en wisten we dat het een pittig uurtje zou gaan worden. En dat werd het óók! Dennis motiveerde ons om het beste uit onszelf te halen en hard te trainen, maar liet ons ook op de juiste momenten op adem komen. Wij kijken er met een goed gevoel op terug en kunnen anderen een training van D-sports van harte aanbevelen.
Erik Biemond, Nunspeet